دوره 16، شماره 4 - ( 1395 )                   جلد 16 شماره 4 صفحات 22-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

Amiri H, Aghakouchack A A. Development of Parametric Equations for Behavior Characteristics of Conventional Saddle-like Connections. MCEJ 2016; 16 (4) :9-22
امیری حمیدرضا، آقاکوچک علی اکبر، شاه بیک شریف. توسعه روابط پارامتری مشخصه های رفتاری اتصالات خورجینی متداول. مهندسی عمران مدرس. 1395; 16 (4) :9-22

1- هیات علمی دانشگاه آزاد واحد یزد
2- هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس
هدف از این مقاله توسعه روابط پارامتری برای مشخصه‌‌های رفتاری اتصالات خورجینی متداول است. برای این منظور از آزمایش و مدلسازی بر روی چهارده نمونه متفاوت اتصال خورجینی بهره گرفته می شود. در این مقاله ابتدا جزئیات هر یک از نمونه‌‌ها و همچنین پیکربندی و پروتکل بارگذاری استفاده شده در آزمایشات معرفی می‌‌شود. سپس روش مدلسازی عددی و تحلیل اجزای محدود این نمونه‌‌ها که با استفاده از مدلهای مایکرومکانیکال انجام شده است توضیح داده می شود و منحنی لنگر- چرخش حاصل برای تعدادی از نمونه ها ارائه میگردد. با استفاده از این نتایج منحنی پشتواره مربوط به منحنی لنگر-چرخش نمونه ها ترسیم و پارامترهای مشخصه های منحنی رفتاری آنها تعیین میگردد. در پایان بر اساس روشهای آماری روابطی جهت تعیین هریک از این پارامترها بر اساس مشخصات هندسی اتصالات ارائه میگردد. مقایسه نتایج حاصل از روابط مذکور با داده های موجود دقت نسبتا مناسب این روابط را نشان داد. از این روابط می توان در ارزیابی رفتار لرزه ای سازه های موجود دارای اتصال خورجینی استفاده نمود.
نوع مقاله: مقاله اصلی | موضوع مقاله: سازه
دریافت: 1393/3/9 | پذیرش: 1395/8/1 | انتشار: 1395/8/23