جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای Tnt

محمد امیری، مختار دالوند، حدیث کریمی،
دوره ۰، شماره ۰ - ( ۶-۱۴۰۳ )
چکیده

مخازن بتنی مدفون به عنوان زیرساخت‌های عمومی و نظامی با اهمیت ملی و استراتژیک، در صورت آسیب دیدن، می‌توانند منجر به بحران‌های اجتماعی، امنیتی و زیست‌محیطی شوند. از این‌رو، طراحی این سازه‌ها برای مقاومت در برابر بارهای ضربه‌ای ناشی از انفجار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین، رفتار خاک‌های رسی لای‌دار در مواجهه با این نوع بارگذاری نیازمند بررسی دقیق است. در این مقاله، به بررسی تأثیر عمق دفن مخازن بتنی تحت بار انفجاری در خاک‌های رسی لای‌دار پرداخته شده است. مدل‌سازی و تحلیل این پدیده با استفاده از نرم‌افزار AUTODYN و نرم‌افزار المان محدود FLAC ۲D انجام شده است. در این تحقیق، رفتار مخزن بتنی مدفون در عمق‌های مختلف (۳، ۶، ۸ و ۱۰ متر) تحت بارهای انفجاری ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم TNT مورد بررسی قرار گرفته است. فرض بر این بوده که انفجار سطحی با فشار و فاصله مشخصی از ساختار مخزن رخ داده است و در تحلیل‌ها، ویژگی‌های خاک، سازه و فشار سیال داخل مخزن در نظر گرفته شده است. نتایج نشان می‌دهد که با افزایش عمق مدفون مخزن بتنی، میزان جابجایی سقف و کف مخزن تحت بار انفجاری کاهش می‌یابد. این کاهش ناشی از استهلاک انرژی انفجار در خاک‌های اطراف مخزن است. به‌طور خاص، پس از اعمال بار انفجاری ۵۰ کیلوگرم TNT، با افزایش عمق مدفون مخزن بتنی از ۳ متر به ۶، ۸ و ۱۰ متر، جابجایی سقف مخزن به ترتیب ۵۴٪، ۷۰٪ و ۷۸٪ کاهش یافته است. این نتایج نشان می‌دهد که عمق دفن مخزن تأثیر قابل توجهی بر عملکرد آن در برابر بار انفجاری دارد و می‌تواند به‌طور چشمگیری از آسیب‌های وارد بر سازه جلوگیری کند.
 

دوره ۱۶، شماره ۲ - ( ۵- )
چکیده

 در این مقاله هستینه های ۵G را به عنوان واحد هایی تکامل یافته از ۴G بررسی و استخراج می نماییم. در این راستا ابتدا اتصالات منطقی بین هستینه های LTE-A مانند SGW، PDN را بررسی نموده، سپس یک شکل بندی جدید و در نتیجه یک تحقق از صفحات کنترلی / داده را برای ۵G EPS (۵G Evolved Packet System) بر اساس هایپروایزر های فوق العاده قابل اطمینان Carrier-Grade Hypervisors و یک سرور هسته هوشمند Intelligent Core Server را ارایه می نماییم. به علاوه دو هستینه جدید hAN (Heterogeneous Access Network) و TENANT(TNT)-Gateway را به ترتیب برای بخش های دسترسی و هسته تعریف و وظایف و اتصالات آنها را نیز معین می کنیم. بعضی از مزایای این شکل بندی جدید شامل ۱- کاهش هزینه ۲- بهبود راندمان شبکه ۳- افزایش انعطاف پذیری شبکه و در دسترس بودن سرویس ها هست که از محرک های اصلی برای حرکت LTE به ۵G می باشند.  
محمدرضا محمدی زاده، علی سیفی نیا،
دوره ۲۲، شماره ۳ - ( ۳-۱۴۰۱ )
چکیده

در حوادث اولیه مانند انفجار در یک محیط پتروشیمی، بسته به فاصله­ی در نظر گرفته شده بین مخازن، انفجار می­تواند مانند اثر دومینو به دیگر مخازن انتقال یابد. در این مطالعه با توجه به ابعاد بزرگ محوطه مخازن پتروشیمی، ابتدا مخازن درجانمایی و فواصل مختلف  از هم در مقیاس  در نرم­افزار Autodyn مدل­سازی و به بررسی انتشار امواج انفجار و محصور شدگی فشار ۸ گرم TNT در محیط بین مخازن پرداخته­شده است. در ادامه به بررسی تاثیر شکل دیوار­های ضد انفجار مختلف در کاهش فشار انفجار و نحوه برخورد موج  ناشی از ۱۰۰۰ کیلوگرم TNT  در فاصله سرد ۲۰ متر به یک مخزن پتروشیمی در مقیاس واقعی پرداخته شده است.  نتایج نشان می­دهد که استفاده از ­روابط نیمه­تجربی آیین­نامه UFC-۰-۳۴۰-۰۲ در محیط­های بسته به دلیل تشدید اضافه فشار انفجار غیرمحافظه­کارانه است. همچنین بهترین شیوه جانمایی مخازن در این بررسی، آرایش زیگزاکی با در نظر گرفتن فاصله­ای ۲ برابر  فاصله ایمن بین مخازن از آیین­نامه NFPA-۳۰ است. علاوه بر این، نتایج نشان می­دهد با  ایجاد مانع در برابر انفجار می­توان تا حد زیادی انفجار را کاهش داد اما شکل مانع تاثیر چندانی را ایجاد نمی­کند.

صفحه ۱ از ۱