دوره 17، شماره 3 - ( 1396 )                   جلد 17 شماره 3 صفحات 8-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ahmadi J, Panahi A. Effect of Internal Curing On Mechanical Properties and Durability of High-Strength Concretes. MCEJ 2017; 17 (3) :1-8
عزیزی حسام، احمدی جمال، پناهی علیرضا. عمل آوری داخلی با سنگدانه های سبک وزن و تاثیر آن در خصوصیات مکانیکی بتن با سطح عملکرد بالا. مهندسی عمران مدرس. 1396; 17 (3) :1-8

1- نویسنده
2- استاد دانشگاه
عمل آوری داخلی بتن با سطح عملکرد بالا بوسیله سنگدانه های سبک وزن از پیش اشباع شده به عنوان یک روش مناسب برای کاهش و یا حذف احتمالی خود خشک شدگی و خود جمع شدگی شناخته می شود. اگرچه جایگزینی این مواد با مقداری از سنگدانه های معمولی، ممکن است به خصوصیات مکانیکی مانند مقاومت فشاری بتن لطمه وارد کند.
خصوصیت اصلی ماده عمل آورنده داخلی، توانایی آن در نگهداری آب مورد نیاز بتن برای عمل آوری آن می باشد. با توجه به این خصوصیت مواد عمل آورنده معمولا مواد با تخلخل زیاد و دارای مشخصات مکانیکی ضعیف هستند که باید اثرات این مواد در خصوصیات مهم بتن با عملکرد بالا بررسی شود. این اثرات و ارتباط آن با مواد عمل آوری داخلی همچنان به عنوان یک موضوع تحقیقاتی مورد توجه قرار دارد.
درمقاله حاضر، سعی می شود خصوصیات مکانیکی و پایداری بتن از جمله مقاومت در برابر نفوذ کلریدها، نفوذ پذیری هوا، جذب آب، خود جمع شدگی خشک شدگی و همچنین وزن بتن بررسی شود. نمونه ها با نسبت آب به سیمان مختلف ساخته گردید. اثرات عمل آوری داخلی بر روی خصوصیات مربوطه به بتن با سطح عملکرد بالا به صورت تابعی از نسبت آب به سیمان بیان شده است.
نوع مقاله: مقاله اصلی | موضوع مقاله: سازه
دریافت: 1392/6/24 | پذیرش: 1394/8/13 | انتشار: 1396/6/1