دوره 21، شماره 4 - ( 1400 )                   جلد 21 شماره 4 صفحات 230-218 | برگشت به فهرست نسخه ها

MOMENI K, Ghavidel R, Madandoust R. The pull-off test for predicting compressive strength of steel fiber reinforced self-compacting concrete applying dimensionless parameters. MCEJ 2021; 21 (4) :218-230
مومنی کمیل، قویدل رضا، مدندوست رحمت. روش pull-off برای پیش بینی مقاومت فشاری بتن خود تراکم مسلح با الیاف فولادی با بکارگیری پارامترهای بدون بعد. مهندسی عمران مدرس. 1400; 21 (4) :218-230

1- دانشگاه ﻓﻨﯽ و ﺣﺮﻓﻪ ای اﺳﺘﺎن ﮔﯿﻼن- ، kmomeni@tvu.ac.ir
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد لشت نشا
3- دانشگاه گیلان
در این مطالعه تجزیه و تحلیل آماری در مورد پیش بینی مقاومت فشاری بتن خود تراکم مسلح به الیاف فولادی  (SFRSCC) بر اساس نتایج آزمون pull-off با استفاده از مدل های رگرسیون خطی و غیرخطی ارائه شده است. برای این منظور ، یک برنامه آزمایشی گسترده شامل مقادیر مختلف سیمان و اندازه سنگدانه همراه با الیاف فولادی در مقادیر 0 ، 30 ، 50 و 80 کیلوگرم در متر مکعب انجام شد. دیسک های آلومینیومی و فولادی با قطر 50 میلی متر و 70 میلی متر با ضخامت های مختلف بکار گرفته شد. علاوه بر این ، اثر عمق مغزه گیری جزئی بر مقاومت pull-off  مورد بررسی قرار گرفت. اثرات خواص SFRSCC و پارامترهای آزمون در معادلات پیشنهادی به صورت متغیرهای بدون بعد گنجانده شده است. نتایج نشان داد که هر دو مدل رگرسیون خطی و غیرخطی از توانایی بالایی به عنوان ابزاری قابل اطمینان برای پیش بینی مقاومت فشاری SFRSCC بر اساس آزمایش pull-off برخوردار هستند. با این حال، دقیق ترین نتایج از معادلات غیر خطی در مقایسه با مدلهای خطی حاصل شده است.
نوع مقاله: پژوهشی اصیل (کامل) | موضوع مقاله: مهندسی عمران و سازه
دریافت: 1399/7/18 | پذیرش: 1400/5/10 | انتشار: 1400/7/10