دوره 20، شماره 3 - ( 1399 )                   جلد 20 شماره 3 صفحات 92-79 | برگشت به فهرست نسخه ها

marashian M, adjami M, Rezaee mazyak A. Numerical Modeling of Pressure on Composite Berm Breakwater and its Comparison with Horizontally Caisson Breakwater Considering the Effect of Porous Medium. MCEJ 2020; 20 (3) :79-92
مرعشیان مرتضی، عجمی مهدی، رضایی مزیک احمد. مدلسازی عددی فشار وارد بر موج شکن سکویی مرکب و مقایسه آن با موج شکن کیسونی افقی با درنظرگیری اثر محیط متخلخل... مهندسی عمران مدرس. 1399; 20 (3) :79-92

1- گروه مهندسی آب و محیط زیست، دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود
2- گروه مهندسی آب و محیط زیست، دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود ، adjami@shahroodut.ac.ir
3- گروه سازه‌های دریایی، دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس
توزیع فشار حاصل از اندرکنش موج و سازه­ بر موج­ شکن ­های کیسونی افقی، یکی از پارامترهای تاثیرگذار بر طراحی این موج ­شکن می­ باشد. با توجه به تاثیر قابل توجه این پارامتر، استفاده از موج­ شکن سکویی مرکب جهت بهبود عملکرد و کاهش نیروهای وارد بر سازه مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه به مدلسازی عددی فشار وارد بر موج ­شکن سکویی مرکب و مقایسه آن با موج­ شکن کیسونی افقی به­وسیله مدل عددی FLOW-3D پرداخته شده است. موج ­شکن سکویی مرکب نسبت به موج ­شکن کیسونی افقی در P1 (حداکثر فشار وارد بر کیسون در تراز آب) مقدار فشار بدست آمده کاهش 52/02 %، در P2 (حداکثر فشار در تاج کیسون) مقدار فشار بدست آمده کاهش 63/07 و در P3 (حداکثر فشار در پنجه کیسون) کاهش 76/09% و در Pu ( فشار بالابرنده زیر کیسون) این مقدار فشار کاهش 53/92% را داشته است.
نوع مقاله: پژوهشی اصیل (کامل) | موضوع مقاله: سازههای دریایی
دریافت: 1398/2/23 | پذیرش: 1399/3/21 | انتشار: 1399/8/10