دوره 18، شماره 4 - ( 1397 )                   جلد 18 شماره 4 صفحات 114-101 | برگشت به فهرست نسخه ها

saeedikia A, Madani H. The influence of ethylene vinyl acetate and vinyl acetate polymers on mechanical properties, shrinkage and durability of Calcium Aluminate Cement based mixtures. MCEJ 2018; 18 (4) :101-114
سعیدی کیا علی، مدنی سید حسام. عملکرد پلیمرهای اتیلن وینیل استات و وینیل استات بر مشخصات مکانیکی، جمع شدگی و دوام مخلوط‌های پایه سیمان آلومینات کلسیم. مهندسی عمران مدرس. 1397; 18 (4) :101-114

1- دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران و نقشه برداری، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ، کرمان، ایران
2- دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فن آوری پیشرفته کرمان
امروزه استفاده از مواد پایه سیمانی حاوی مواد پلیمری در حال گسترش ‌می‌باشد. این مطالعه به بررسی تأثیر جایگزینی 5، 15 و 25 درصد اتیلن وینیل استات و وینیل استات بر خواص مخلوط‌های پایه سیمان آلومینات کلسیم می‌پردازد. خواص مکانیکی مورد بررسی شامل مقاومت فشاری و مقاومت خمشی بوده و میزان جذب انرژی نمونه‌ها با معیار چقرمگی خمشی تعیین شده است. جمع شدگی نمونه‌ها نیز مورد مطالعه قرار داده شده است، شایان ذکر است که در این بررسی به منظور سنجش خواص دوام مخلوط پایه سیمانی از آزمون مهاجرت تسریع شده یون کلراید بهره گیری شده است. کاربرد پلیمر در این مخلوط‌ها سبب بهبود مشخصاتی از قبیل مقاومت خمشی و دوام به لحاظ نفوذپذیری یون کلراید و جمع شدگی شده است. در کلیه خواص مورد بررسی اتیلن وینیل استات با نسبت پلیمر به سیمان 5 و 25 درصد، عملکرد بهتری نسبت به وینیل استات داشته و در 15% جایگزینی، این دو پلیمر عملکرد یکسانی از خود نشان داده اند.
نوع مقاله: مقاله اصلی | موضوع مقاله: زلزله
دریافت: 1396/11/7 | پذیرش: 1397/8/20 | انتشار: 1397/8/24