دوره 10، شماره 4 - ( 1389 )                   جلد 10 شماره 4 صفحات 24-13 | برگشت به فهرست نسخه ها

Omidvar B, Rahimian M, mohamad nagad T, sanaeeha A. Direct Calculation of Free Term Coefficients in Displacement Boundary Integral Equations for 3-D Isotropic Problems. MCEJ 2010; 10 (4) :13-24
امیدوار بابک، رحیمیان محمد، محمد نژاد تکتم، صناعی ها علی رضا صناعی ها. محاسبه مستقیم ضرایب ترم آزاد در معادلات انتگرال مرزی تغییرمکانی برای مسائل ایزوتروپ سه بعدی. مهندسی عمران مدرس. 1389; 10 (4) :13-24

1- دانشگاه تهران
ده- در این مقاله ضمن مرور چگونگی حصول معادله انتگرال مرزی جابه جا یی با استفاده از قضیه برای مسائل ایزوتروپ خطی در محیط سه بعدی، به تفصیل ارائه می شود . با استفاده از نتایج cij محاسبه مستقیم ضرایب ترم آزاد تحقیق حاضر امکان محاسبه مستقیم ضرایب ترم آزاد در مدل سازی مسائل بی نهایت و نیمه بی نهایت که نمی توان از مفهوم حرکت جسم صلب برای محاسبه این ضرایب استفاده کرد، فراهم می شود. فرمول بندی ارائه شده در مسائلی که شرط همواری در محل تلاقی المان های پیوسته، صادق نیست نیز کاربرد دارد. هم چنین توابع شکلی مربوط به المان های غیرپیوسته، و نیمه پیوسته درجه دوم نه گره ای که در مدل سازی سطوح ترک، فصل مشترک لایه ها، مرزهای انتهایی محیط های نامحدود و بسیاری مسائل دیگر کاربرد با حل و بررسی مثال های مکعب تحت تنش ،cij دارد، ارائه می شود. صحت و کارایی روش پیشنهاد شده برای محاسبه ضرایب یکنواخت، تیر طرّه تحت حرکت جانبی در تکیه گاه، کره الاستیک تحت تنش یکنواخت و تحت جابه جا یی یکنواخت و در نهایت حفره کروی تحت تنش یکنواخت و تحت جابه جایی یکنواخت، اثبات می شود.

دریافت: 1387/12/11 | پذیرش: 1389/2/1 | انتشار: 1389/12/11